Kuponglandet

 

 

Nån som sett tv-programmet Extreme Couponing? Där visar man människor i USA som tar det här med att handla med kuponger på dödligt allvar. Här i USA kan man nämligen hitta kuponger för allt om man bara vet hur man ska leta. Dessutom är det ofta så att man kan använda flera kuponger på samma vara, så att man får rabatt på rabatt. Är man riktigt duktig kan man alltså handla enorma mängder varor och bara betala några cent, eller som en vän här som lyckades så bra att hon fick betalt för att handla. Hon trixade lite hit och dit och det slutade med att hon kom ut från butiken med sina varor plus nån dollar extra! Snyggt jobbat! 🙂

Ofta trycker dessutom affären kuponger direkt på kvittot. En av dem som är flitigast med detta är CVS (där man bland annat kan köpa medicin, ska skriva mer om det en annan gång för det är rätt roligt att gå in där, inte direkt som ett apotek i Sverige!).

Ibland går det dock till överdrift. Detta kvittot är inte från någon storhandling på Ullared, utan Björn hade gått in för att köpa… två tuber med tandkräm! 🙂

IMG_2666

4 reaktioner på ”Kuponglandet

  1. Hahahaha! 😆 Här i Sverige gör man ju mycket för att spara på papper istället, laddar rabatter på kundkorten istället för att skicka ut kuponger som folk bara glömmer ändå. Men det verkar osannolikt att en amerikan skulle glömma sina kuponger. 😀

    1. Ja, och framförallt älskar de papper i alla dess former. 🙄 Skriver checkar istället för att betala med kort, skickar brev istället för mail, printar kuponger, you name it… Miljörörelsen har en del att ta tag i här, helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s