Hutter

+1 grad när vi vaknade idag. 1! Min väderapp varnade visserligen igår för att det skulle bli frost inatt men jag trodde faktiskt att den skämtade. Allvarligt talat, vi har väl inte flyttat nästan runt halva jordklotet för att ha samma väder som i Sverige?!  Jag känner mig lurad. Och kränkt.

6 reaktioner på ”Hutter

  1. Men vad sjutton! Det ska sega sig upp till 11 grader idag tydligen, men hålla sig runt 10-15 grader hela veckan (mitt på dagen, nätterna och mornarna blir betydligt kallare). Brr! Men på söndag ska det tydligen bli 18 grader, bara att hoppas att det stämmer. Jag fixar inte kyla längre, vill ha sol och värme! 🙂

 1. Vilken väderapp har du?
  Jag tycker det blir relativt varmt på dagarna. Fast jag har ju precis kommit från Sverige 😉

  1. Jo, fördelen med att bo här är ju att det brukar bli varmt frampå dagen även om morgonen är kall. Och idag har det ju varit jättevackert med strålande sol, men fy tusan vad jag frös när jag skulle hämta hundarnas matskålar ute i trädgården imorse! 🙂

   Jag har The Weather Channels väderapp, den heter TWC. Jättebra tycker jag, man kan se vädret just nu, timme för timme ett dygn framöver (jättebra för att planera hundpromenader!) samt 10 dagar framåt. Brukar vara väldigt tillförlitlig. Dessutom får man varningar om det är risk för häftiga åskoväder, skyfall, halka, tornados m.m. Den är lite väl glad i att varna kan jag tycka, oftast blir det inte alls så illa som man kan tro när man ser alla ”severe alerts” och uppmaningar om att hålla sig inomhus, men man får en påminnelse om att det förmodligen blir dåligt väder i alla fall. Jag har för mig att den är gratis dessutom.

 2. Konstigt väder överallt i år. Vi har 18 grader här idag!! Och det är ju nästan november!! Har aldrig varit med om något liknande.

  1. 18 grader i England i slutet av oktober! 😯 Måste vara någon form av rekord! Men visst verkar vädret väldigt konstigt lite överallt nu för tiden. Dags att knåpa ihop en foliehatt och studera det där med chemtrails lite närmare kanske? :mrgreen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s