Översvämmad telefonsvarare

Idag flyger Björn till Sverige för 1,5 veckas jobb. Vilket, som vanligt, innebär att telefonsvararen jobbar på högvarv för att hinna ta emot alla meddelanden från United Airlines om försenade flyg… 🙄 Spelar ingen roll hur många gånger Björn går in och anger sitt mobilnummer som det nummer de ska ringa, de envisas i alla fall med att uppdatera oss här hemma på dygnets alla timmar när det är dags att checka in och, som sagt, när flygen är försenade eller inställda.

Och försenat blev det omedelbums, förstås, det är ju Björn som reser! Meningen var att han skulle ha åkt från Greensboro till Chicago och sen vidare till Europa. Men redan innan vi ens hunnit åka till flygplatsen så fick han meddelande om att det inte blir någon flygning till Chicago utan istället blir det via Washington. I och för sig bättre, det är ju närmre och mer åt rätt håll att flyga till Washington istället för Chicago.

Men innan jag hunnit hem igen efter att ha skjutsat honom till flygplatsen så ringde han och sa att han återigen bokats om, och att det blir Chicago i alla fall. Väl hemma väntade inte mindre än 4 meddelanden på telefonsvararen från United. Ska stänga av ljudet på den i natt tror jag så att vi får sova ifred…

Tycker lite synd om Björn som måste åka just nu. Vi har fått en liten värmebölja här i Greensboro och haft runt 15 grader varmt i ett par dar, idag var det uppemot 17 grader till och med. Underbart! Kanske inte så mycket julstämning utan frost och snö, men jag föredrar ljumma vindar och barmark ändå! 🙂

4 reaktioner på ”Översvämmad telefonsvarare

  1. Vi känner för hela familjen när ni är på resande fot .Så liten en resa till Grand Canaria känns när det händer så mycket hos er!

    1. Och jag är glad att ni inte råkar ut för så mycket strapatser på era resor! Björn kom fram till slut i alla fall, landningen i ovädret i Köpenhamn var inte så rolig men det gick bra, och nu är han framme i Göteborg. Reservplanen var tydligen att landa på Landvetter annars, det var ju himla synd att de inte behövde göra det!

  2. Glad att få att det har gått bra och att höra från er ,vi har haft snö och hårda vindar i natt .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s