Road trip till New England: Nästan Boston…

Ut på vägarna igen, nu upp genom Massachusetts och mot Boston. Som jag längtat efter att komma dit! Allt jag hört om stan har gjort att jag verkligen vill dit och uppleva stan själv. Men ja, det gick väl sådär. Vi (och med vi menar jag Björn) googlade och googlade och letade hotell och motell överallt men allt var fullbokat. Nästan i alla fall, det fanns några hotellrum kvar från $2000 och uppåt, men riktigt så gärna ville vi inte dit… Vi fattade ingenting, brukar det verkligen vara såhär i Boston på somrarna?

Svaret fick vi inte förrän flera dagar senare när vi var i Plymouth, och portieren på hotellet där berättade att de hade massor av hotellgäster som egentligen skulle till Boston. Och anledningen till denna anstormning? Guns N’ Roses! Nån som ens kommer ihåg dem? 🙂 Jo, tydligen i och för sig, för de skulle ha en konsert i Boston och stan var översvämmad av fans. Så var det med det, det blev inget Boston för vår del. Himla trist, men det får bli en annan gång. Och kanske lika bra det, för sommaren har varit väldigt varm i år så till och med här uppe var det ungefär lika varmt som nere i North Carolina. Inte riktigt väder egentligen för att traska runt i en storstad i flera timmar, så antagligen är det bättre att komma hit tidigt på hösten istället.

Vi knäppte lite bilder när vi körde förbi i alla fall, såhär spännande ser det ut i utkanterna av Boston! 🙂

img_9529

img_9536

img_9537

img_9538

img_9539

img_9541

2 reaktioner på ”Road trip till New England: Nästan Boston…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s