Etapp 1+2 avklarad!

Lättnad! Nu har de landat i München, Tess ringde precis och allt har gått bra. När de startade första gången kunde de höra Java skälla en gång och Morris två gånger (hundarna var tydligen precis under där de satt så man kunde höra dem) men sedan var det tyst, och vid andra starten hördes inget alls. Nu är de på flygplatsen och har hämtat båda hundarna som naturligtvis är jätteglada, men de verkar inte speciellt stressade tyckte Tess. Underbart! Nu kan de sova gott i natt innan det är dags för den sista flygturen, till Charlotte. Hoppas att resten av resan går lika bra!

7 reaktioner på ”Etapp 1+2 avklarad!

  1. Tack, vad snäll du är! ❤ Det känns väldigt bra just nu! Björn och Tess ringde precis från hotellet också, de hade blivit uppgraderade till rena sviten med vardagsrum och allt eftersom hotellet fått reda på allt strul som hände igår. Så nu har både två- och fyrbeningar det riktigt bra!

 1. Å vad skönt att det löste sig, har tänkt mycket på er. Nu ska du se att nästa flygtur kommer att gå jättebra nu när hundarna sett att det inte är så farligt.
  Hoppas du får sova gott inatt, nu när du vet att dom mår bra…….

  1. Tack! I natt ska jag sova riktigt gott så att jag har krafter imorgon till att oroa mig för om de kommer att komma igenom immigrations utan strul! 😉

 2. Ni är kämpar! jag hade gett upp för länge sedan. Om jag förstår rätt så åker du och Max i morgon som planerat och får väntetid i Tyskland,eller?
  Vi tänker på er. Berit

  1. Nej, vi åker först på torsdag men slipper väntetid i Tyskland (förutom en mellanlandning på 3 timmar) utan åker direkt vidare till Charlotte. Det har varit en väldig röra hit och dit men som det ser ut nu är det torsdag som gäller. Trist att vänta så länge, men inte mycket att göra åt. Vi hör av oss när vi väl är framme allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s