Möbler, äntligen! Eller?

I förmiddags ringde flyttfirman och sa att våra möbler och flyttkartonger har kommit igenom tullen och är färdiga att levereras! Äntligen! Det börjar gå mig på nerverna att knappt ha några möbler och bara minimalt med köksgrejor och annat så det är verkligen efterlängtat. Vi kom överens om att de skulle komma på onsdag och torsdag med alla flyttkartonger. Jag ringde Björn på jobbet och meddelade den glada nyheten, och han mailade direkt firman med hyrmöblerna att de kan komma och hämta allt imorgon så att inte de grejorna är kvar när våra saker kommer.

Sedan gick jag ut med hundarna på långpromenad. När jag kom tillbaka blinkade telefonsvararen, det var ett meddelande från flyttfirman att de sett fel och redan var uppbokade denna veckan. Alltså kan inte våra grejor komma förrän måndag och tisdag nästa vecka. 😦 Jag blev rätt knäckt, nu hade man ju ställt in sig på att äntligen få hit allting och då känns det plötsligt jättejobbigt att behöva vänta en vecka till. Nytt samtal till Björn, som blev tämligen irriterad. Han hade hunnit göra upp med hyrfirman att de skulle komma imorgon, och dessutom bokat om möten och annat så att han skulle kunna vara här när våra grejor kommer. Nu håller han på att maila med Volvos kontaktperson så att de kan prata med flyttfirman och se till så att de kommer denna veckan i alla fall. Hoppas att det går att ordna, vill ha min säng och mina saker NU!

2 reaktioner på ”Möbler, äntligen! Eller?

  1. Blev glad när jag läste första delen att era egna möbler kommit , men glädjen sjönk snappt ,när jag läste om motigheteran .Hoppas Björn får hjälp att ordnadet hela Håll ut Farmor

Lämna en kommentar