Ut med hyrmöblerna

Det verkar ordna sig, tack för hållna tummar Gunvor och Jenny! 🙂 De lyckades hitta en lucka i alla fall 🙄 så imorgon ska våra egna möbler och andra grejor komma hit. Just nu är hyrmöbelsfirman här och hämtar alla hyrgrejor. Det var en hel del vi fick, kan jag säga. Jag har sprungit runt här och försökt samla in allt (de andra är ju i skolan och på jobbet) men känner mig helt snurrig just nu, kan bara hoppas att listan stämmer någorlunda när de stämmer av allt. Det är som tur är två väldigt trevliga killar som är här och hämtar det, och de tyckte inte att jag skulle oroa mig för om något fattas. Skönt, för vad jag vet just nu i alla fall så ligger vi två gafflar och en kökshandduk back! 🙂

7 reaktioner på ”Ut med hyrmöblerna

  1. låter skönt att få tillbaka era egna saker! vi flyttar imorgon ut från vår lägenhet i helsingborg och ska äntligen flytta in i lund på torsdag, och då får vi mycket av våra saker tillbaka som har varit magasinerade, så jag kan helt känna mig in i hur det känns 🙂

  2. som tur är går det snurriga över .vi blir glada när flytten är över , men då är planringen kvar ,kanske roligar och lättare,sköt om er farmor

    1. Ja det blir säkert jättejobbigt innan allt är på plats, men det är ändå ett roligt jobb känner jag. Jag kommer att ta bilder när allt är klart så ni får se hur det ser ut 🙂

  3. dom är ersättningsskyldiga om det INTE är helt tror jag så dom är säkert försiktiga 🙂 . Skönt med de egna möblerna för att känna sig lite mer hemma och förankrad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s