Andra gången gillt?

Nu börjar det hända saker, äntligen. Kontraktet är mer eller mindre färdigförhandlat så nu har vi (återigen) bokat flygbiljetter till vår pre-visit! Den 4/12 bär det av, vi blir där en vecka och kommer hem den 12/12. Det blir lite körigt, jag kommer ju hem från min Salzburg-konferens den 2/12, samma kväll ska jag och Tess på Idol (tredje året i rad, börjar bli tradition!), dan efter ska vi på släktmiddag till Björns bror och dan efter det åker vi till USA. Men det spelar ingen roll, huvudsaken är att vi kommer dit! Förhoppningsvis kommer det att bli lite lättare att skaffa hundvakt den här gången i alla fall, Javas är redan klar och jag ska kolla med de som brukar ha Morris om de kan ta honom. Frågan är vad man ska packa med sig, det är rätt skumt väder där nu. Ena dan uppemot 20 grader och nästa runt 5-6.

Igår pratade även Björn med dem som ska boka flygbiljetterna när vi flyttar. När han sa att vi även skulle ha två hundar och två katter med oss blev de jättenervösa och sa direkt att ”that’s not our responsibility”. Nähä? Vi får inte boka biljetterna själva utan de ska sköta allt för oss så de får nog se till att klara av att boka djuren ändå. Blir lite nervös nu att det ska strula men det ska väl lösa sig förhoppningsvis. Man måste dubbelkolla med flygbolaget så att djuren har en garanterad plats strax innan man ska åka, jag har för mig att det är ett eller två dygn innan, och det får ju bara inte bli några problem så att djuren blir kvar i Sverige! Usch, jag vill hoppa ett par månader framåt i tiden och ha flytten gjord nu känner jag. Fy vad  jag oroar mig för att det ska bli jobbigt för djuren så att de är helt traumatiserade när de väl kommer fram 😦

Annars börjar det kännas kusligt verkligt nu att vi faktiskt ska flytta. Björn har bett om att vi ska få hyrmöbler till vårt hus under tiden som vi väntar på att containern med våra egna möbler kommer, så att vi slipper bo på hotell. Det kan ju vara bekvämt att bo några dar på hotell i vanliga fall, men nu är ju risken att det blir flera veckor och två hundar och två katter i ett litet hotellrum så länge = nej tack!

4 reaktioner på ”Andra gången gillt?

 1. Oj vad att rodda med ni har. Kul med hela grejen men samtidigt måste det ju vara skitjobbigt, du som inte alltid mår på topp heller. 😦 Stor kram, trist att jag inte bor närmare så att jag kunde hjälpa till med ditten och datten (alltså Java och Morris :mrgreen: ).

  1. Tack vad snäll du är, du får väl säga till om du har vägarna förbi innan jul! 😉

   Jo, det är en del att rodda runt, helt klart. Jobbigt de dagar jag är riktigt, riktigt trött, men annars går det rätt bra ändå. Vi försöker göra ett par saker varje dag, så att det inte blir övermäktigt men ändå att det flyter på.

   Du förresten, hur sjutton byter man avatar i wordpress? Känner mig rätt korkad, har inte lyckats hitta det…

 2. Jaaaa……varför ska det vara lätt , tycker alltid det ska krångla på det ena eller andra sättet 🙂 Men det är bara att kavla upp ärmarna och ta ett djupt andetag , så brukar allting ordna sig till slut på något konstigt sätt.
  Håller tummarna hårt, så ni får komma iväg denna gången…….
  Dorit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s