Java kommer med!

Det har löst sig! Efter en mer eller mindre sömnlös natt och väldigt orolig dag så har vi lyckats få en ny bokning så att även Java-tösen får följa med. Lättnad! Lite meckigt blir det, men huvudsaken är att vi kommer iväg. Björn, Tess och hundarna kommer att åka på lördag, de flyger först till Frankfurt och sedan till München där de får sova över en natt på ett hotell som ligger vid flygplatsen och som tar emot hundar. Sedan flyger de till Charlotte på söndag, och möts upp där av en taxichaufför som vi redan bokat sen tidigare. Jag och Max kommer att flyga med katterna på måndag morgon. Vi kommer att flyga enligt den ursprungliga planen; Landvetter-München-Charlotte. I Charlotte kommer Björn att möta oss och köra hem oss till Greensboro medan Tess är kvar i huset med hundarna. Lite meckigt och lite synd att inte kunna anträda amerikansk mark samtidigt hela familjen, men just nu är jag bara så oändligt tacksam att vi kommer iväg överhuvudtaget att det inte gör nånting alls!

5 reaktioner på ”Java kommer med!

  1. skönt att det löser sig! Och från den positiva sidan så lär du och Max verkligen uppskatta att mötas av ett friendly face och en skjuts hem efter den långa resan och jetlagade och danna där i NC. Jag håller tummarna för att det här är det sista av resestrulandet på ett tag!

    1. Tack, håll tummarna hårt! 😉 Faktum är att jag känner mig rätt nöjd med att jag inte kommer att åka med hundarna. Jag tycker verkligen att det känns jättejobbigt, främst för Javas skull, så jag tror att jag skulle få dem att bli mer nervösa bara för att jag är nervös. Katterna är mer coola och dem är jag inte alls lika orolig för, så det kommer säkert att gå jättebra. Och som du säger – det är ju inte fel att Björn och Tess redan är där och har fixat lite innan vi kommer!

    1. Ja, helt underbart. Jag blev så lättad att jag nästan grät, var så himla orolig att det skulle göra att vi skulle få skjuta upp resan flera veckor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s