Regn

Det regnar idag, vilket är riktigt skönt efter värmen som har varit de senaste dagarna. Nu kom det ett mail från Max skola, riktat till lower school parents angående dagens car-pool (alltså de föräldrar till lågstadiebarn som inte åker skolbuss utan blir hämtade med bil). Det kommer att ta extra lång tid att hämta barnen idag eftersom man inte vill låta barnen stå utomhus i regnet och vänta utan de kommer att släppa ut barnen ett och ett istället… Lite gulligt, tycker jag! 🙂 Och med tanke på de enorma köer som blir när alla föräldrar sniglar sig fram för att plocka upp sitt barn (man får köra längs en speciell slinga förbi kön av barn och rycka åt sig sitt eget mer eller mindre i farten) så kan det nog vara skönt för barnen att slippa stå utomhus. Nu börjar det åska dessutom, märker jag. Tur att Max och Tess åker skolbuss! 🙂

2 reaktioner på ”Regn

  1. Roligt att höra lite om vädret och om Max oTess vi saknar det lite.Men åska är ju inte mågot vidare .Här är det grönt och lite mulet , våren är här på riktigt.farmor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s